SALGSBETINGELSER

Vores betingelser er opdelt i følgende 3 dele:

Alle betingelser er senest opdateret den 30. marts 2020

Handelsbetingelser hos Pladerpåmål.dk

Generelle oplysninger

Pladerpåmål.dk
c/o Ejendommen Skebjergvej / JohansenDekoration A/S

Skebjergvej 23
2765 Smørum
CVR nr.: 42421057
Telefon: 43541511
E-mail: kundeservice@pladerpaamaal.dk

Priser

Hos Pladerpåmål.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Ved bestilling af plader på mål og faconskårede plader, hvor prisen er angivet per kvadratmeter, er der en minimumspris, som dækker det arbejde, der som minimum er ved produktionen af en sådan plade.

Betaling

Pladerpåmål.dk modtager betaling med VISA, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Pladerpåmål.dk tilstræber at afsende ordre på færdigvare 1-5 hverdage efter bestilling. Specialfremstillet plader, skabe og kasser, der har individuelle mål leveres hurtigst muligt, der kan forventes op til 1-4 ugers leveringstid. Du er altid velkommen til at kontakte os ang. den på bestillingstidspunktet forventet leveringstid. Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer sendes med fragtmand, Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Standardlevering sker ved første dør i gadeplan eller til første forhindring på vejen fra bilen. Sker levering af chaufføren udover gadeplan, foregår dette alene på købers ansvar. Er køber ikke hjemme og en anden i hustanden (beboer, håndværker etc.) tillader levering, er dette også købers ansvar.

Der leveres varer alle ugens dage. Ikke bearbejdet varer vil blive leveret 3-6 hverdage efter bestillingen. Varer der skal skæres eller på anden vis bearbejdes, vil blive leveret hurtigst muligt. Har du særligt behov for at få varen ekstra hurtigt, skal du vælge afhentning, så kan du ifølge aftale hente varen få timer efter bestilling. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. Har du ønske om specifik leveringsdato, så angiv dette på din bestilling, vi garantere ikke det er muligt, men vi vil gøre vort bedste.

Gratis fragt ved brofaste forbindelser og køb over kr. 1500.

Der er ej levering til ikke-brofaste øer herunder Ærø, Fanø, Læsø, Samsø, Fur og Bornholm. For Ærø, Fanø, Læsø, Samsø, Fur og Bornholm gælder særlige takster. Kontakt os herom inden bestilling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen og den gælder ej heller for pladens kosmetiske udseende, herunder pladens struktur i fineret plader. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Pladerpåmål.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Pladerpåmål.dk
c/o Ejendommen Skebjergvej / JohansenDekoration A/S

Skebjergvej 23
2765 Smørum
CVR nr.: 42421057
Telefon: 43541511
E-mail: kundeservice@pladerpaamaal.dk

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Tolerancer og andet for plader og skabe :

  • Alle plader skæres med en tolerance på +/- 2 mm (længde, bredde, tykk.)
  • Alle hele plader leveres med en tolerance på +/- 2 mm på alle mål.
  • Alle fræseopgaver skæres med en tolerance på +/- 1 mm.
  • V/skæring af melamin- og akrylplader kan grater forekomme i kanten af skæresnittet.
  • Plader kan skæres i åreretning hvis det angives (og er muligt)
  • Der tages forbehold for alle billeder på www.pladerpåmål.dk. Du kan altid rekvirere (mod mindre betaling) en vareprøve.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag hvor du modtager din ordre, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre der lev. af flere omgange.
Returomkostninger skal du selv afholde.
Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du anmelde dette til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@pladerpaamaal.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Pladerpåmål.dk
c/o Ejendommen Skebjergvej / JohansenDekoration A/S

Skebjergvej 23
2765 Smørum
CVR nr.: 42421057
Telefon: 43541511
E-mail: kundeservice@pladerpaamaal.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget retur/fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet på mål efter kundens specifikationer.
– Forseglede varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
– Kloning (kopiering) af eksisterende plader garanteres kun, såfremt vi modtager en målfast digital skitse af originalen. 
– Viste billeder på hjemmesiden er vejledende, og kan variere i forhold til det færdige produkt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kundeservice@pladerpaamaal.dk

Persondatapolitik hos Pladerpåmål.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Pladerpåmål.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Pladerpåmål.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en konto
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://www.pladerpaamaal.dk er er Merete Johannsen, Skebjergvej 23, 2765 Smørum.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til DIBS (Nets), inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 måneder efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos One.com og betalingssystem gennem DIBS (Nets), som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.com’s datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
 –  At få adgang til og få ændret dine persondata
 –  At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til Kundeservice@pladerpaamaal.dk.

Cookiepolitik hos Pladerpåmål.dk

Introduktion

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte hyppige tredjeparter ved digital annoncering: https://danskemedier.dk/tredjeparter/